Linus Värld!

Tittut!

Nu är det faktiskt min tur att skriva här, Tim fick ju skriva igår han ska alltid lägga tassarna på Mattes dator först!
Igår var Eva, Carmen och Lennart här, det var roligt jag busade med Carmen och Lennart och Eva plockade ner mig från köksbordet. Jag brukar alltid ta mig upp på köksbordet närmast fönstret för då når inte Matte, smart va? Fast nu missade jag att Eva satt i vägen, typiskt!
En annan sak som jag är expert på är att smyga upp bak på permon om jag tar den vänstra sidan hinner inte Matte att fånga mig om jag vill upp på köksbordet, visst är jag smart? Fast Matte är också rätt smart för hon har tränat sin vänstra arm så nu hinner hon fånga mig ändå. Fast oftast tar jag den högra sidan, i alla fall om jag bara ska säga Hej och kolla läget!

Matte tycker att jag har fått en ful ovana, jag gillar att bitas. Matte säger att jag måste sluta med det där, ja det kanske jag gör om jag känner för det. Jag bestämmer allt själv, nästan i alla fall!

Tass på er!
Linus!

Puss på dig Matte!

En ängels tålamod under Mattes långa tentamarathon!

Försök till julkort tre

Lek, bus och mys!

Jag leker, busar och myser! Jag älskar snören och band, det är roligt att bita och dra i dem. Roligast är att bita på mattes skor. Mat tycker jag om också, jag äter allt så Matte måste skynda sig att äta upp för annars gör jag det, då blir hon inte glad!

Tass, Tass Linus!
Jag och Matte fikar kanelbulle!

Bus med Matte och Tim!!!

Lek!

Mys med Matte!

Nu har jag flyttat hem!

Nu bor jag hos Matte och Tim och jag stortrivs. Jag älskar att klättra runt på pelarna, hjälpa matte när hon pluggar, busa med Tim och smaka på mattes mat. Jag tycker om det mesta. Idag har jag ätit Keso med Päron och vaniljsmak igår åt jag basilika puckar, det var riktigt gott! Matte säger att jag är som en liten vessla för jag är världssnabb. Jag är snabbare än Bolt för på en sekund är jag över allt och ingenstans samtidigt. Det ni!

Tass, Tass Linus!

Besök 15 Augusti.

Hej Världen!

Idag var Carro och hälsade på mig och hon hade med sig en fin sele till mig. När jag flyttar hem till henne och Tim i höst ska jag ju vara ute med Tim på gården, så det är bra att öva på att bära selen. Fast Carro blev jättestolt över mig för jag är lika duktig att ha på mig selen som Tim! Det var inga konstigheter liksom, bara väldigt roligt att vara ute.

Tass, Tass Linus!

Besök 9 Augusti.

Idag var Carro och hälsade på mig, det var roligt. Framför allt att bita henne i fingrarna och busa med vipan, även om den var jätteläskig först. Jag fick följa med ut på altanen också, det var både läskigt och roligt!

Kram på er från Linus!

Besök 31 Juli.

Hej på er alla där ute!

En vecka går fort, idag var Carro och hälsade på mig igen. Jag börjar bli en stor kisse nu, jag väger strax över 400 gram! Jag har börjat utforska den stora vida världen också och busa med mina syskon.  Det var mysigt att vara i Carros famn. När hon skulle åka hem klängde jag mig fast i hennes tröja, men jag är för liten för att följa med hem. Än så länge måste jag stanna hos mamma och mina syskon. Det är bra det också. Jag fick smaka på köttfärs idag, det var ganska gott.

Här nedan kan ni se lite bilder!

Kram från Linus.

Min matplats!

Carro har gjort en fin matplats till mig som jag får när jag flyttar hem till henne sedan!

Besök 24 Juli

Idag var Carro på besök hos mig, det tyckte jag om. Jag tycker om att använda hennes tröja som snuttefilt! Hon tog många kort på mig också! Här är några! Som ni ser har jag växt sedan förra fredagen och jag är piggare och har bus i blicken! Jag fick en mjuk och go filt av Carro, den bäddade Carmen med där jag och mina syskon bor så det blir mysigt. Nu längtar jag tills nästa fredag när Carro kommer och hälsar på mig igen.

Kram Linus

Hej alla där ute!

 Jag heter Linus och jag föddes den 5 Juli 2009 hos Familjen Dahlin i Vallentuna. Jag ska bo här tills i höst innan jag får flytta hem till min nya matte Carro och "kattbror" Tim. Fast Carro kommer att hälsa på mig då och då innan jag får följa med henne hem, så då får ni säkert se bilder här.
Kram från Linus!

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...

Ulla | Svar 19.12.2010 18.29

Så underbara bilder på dig och Linus. Måste vara som bomull i hjärtat att ha en sån liten gullunge i närheten.

Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

30.05 | 13:48

Stort tack för en bra beskrivning av fördelarna med peg...Precis vad
jag behövde läsa.Mvh Irma..Om du kan besvara några frågor via mejl vore
jag tacksam.

...
07.01 | 21:51

Hej Carro,
Först vill jag säga tack! Tack för att du delar med dig! Jag hoppas behandlingen hjälpt något?

...
29.11 | 14:20

Hejsan Jag ramlade in på din sida , fastnade för inlägget om ditt Funktionshinder ,
Jag har själv Spastisk Diplegi.
Ville egentligen bara säga hej :D

...
09.10 | 03:53

Förstår hur du kan känna dig, känner nog ungefär likadant, även om jag har en annan typ av besvär.
Men nu har jag iallafall sluppit ut från sjukhuset...

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS